diumenge, 28 d’agost del 2011

Un gran concert

De tant en tant, dins la nostra professió, et trobes amb alguna sorpresa ben grata. El concert que va servir per cloure els actes de la Festa Major d'enguany de Platja d'Aro, va ser una d'aquestes sorpreses. The Pepper Pots, que van compartir escenari amb Le Croupier, no només va aconseguir enlluernar el públic amb la seva música fresca de soul-ska, també va aconseguir sorprendre'm a mi amb una professionalitat exquisida que ja els hi agradaria tenir a molts dels artistes anomenats "grans".

Més endavant us parlaré sobre la falta de professionalitat d'alguns artistes. De moment, aquest servirà per mostrar-vos algunes de les fotografies que vaig fer aquesta fantàstica nit.

2 comentaris:

  1. Magnífic treball fotogràfic Albert.... i si Els Pepper es guanyen l'èxit que tenen...

    ResponElimina
  2. Gracies Jordi. Tot i que la veritat, jo no vaig quedar massa content. Per mi faltava llum frontal que il.lumines més tant a les cantantes com a la linea de músics del darrera. Les fotos que han sortit, son les que vaig poder recuperar d'un piló de fotos hiperfosques. Per cert, no es poden deixar comentaris al teu blog? Fins aviat.

    ResponElimina